Josep Tabernero rep el premi Giants of Cancer Care

El Dr. Josep Tabernero, Cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), ha rebut un nou guardó. En aquesta ocasió es tracta del premi Giants of Cancer Care, que atorga OncLive. 

13/05/2018

És la sisena edició d'aquests premis, amb els quals es pretén reconèixer als pioners en oncologia pels seus assoliments en l'avanç de la recerca sobre el càncer, la pràctica clínica i l'atenció al pacient. En total s'ha reconegut a 21 professionals, rebent el Dr. Tabernero el premi en la categoria de càncer gastrointestinal pels seus esforços per avançar en el tractament de precisió i l'atenció en oncologia.

OncLive es tracta d'una plataforma de recursos per a metges oncòlegs on se'ls ofereix informació que els ajudi a brindar la millor atenció possible als seus pacients. Des de fa sis anys han realitzat els premis Giants of Cancer Care, que en l'edició d'aquest any ha comptat amb un comitè de selecció format per més de 100 oncòlegs, investigadors i metges, que es van encarregar de votar als nominats per un consell assessor de set membres especialment designat i presidit pel Dr. Patrick I. Borgen.

Els premis seran lliurats en una cerimònia que tindrà lloc el proper 31 de maig a Chicago, en la vespra de la reunió anual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO), que es durà a terme entre l'1 i el 5 de juny a la mateixa ciutat de Chicago.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.