Vall d’Hebron, present al 12è Festival de la Ciència

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus estarà present en el 12è Festival de la Ciència que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Concretament, Vall d’Hebron organitzarà un taller dirigit per la farmacèutica especialista de farmàcia hospitalària Aurora Fernandez, del Servei de Farmàcia de l’Hospital Maternoinfantil, que tindrà lloc la tarda del dissabte 9.

30/05/2018

El taller, que es repetirà quatre vegades (15.45, 16.15, 16.45 i 17.15 h), està dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 13 anys que vulguin aprendre com es fan els medicaments. Com a casos pràctics, els infants que hi participin podran fer ells mateixos una crema labial i veuran com es fan els xarops a la farmàcia d’un hospital.

El Festival de la Ciència reunirà més de 230 activitats que inclouen propostes orientades expressament als infants de fins a sis anys, a nens i nenes més grans, a joves, al públic adult i moltes més per a totes les edats.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.