Vall d’Hebron, present al 12è Festival de la Ciència

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus estarà present en el 12è Festival de la Ciència que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Concretament, Vall d’Hebron organitzarà un taller dirigit per la farmacèutica especialista de farmàcia hospitalària Aurora Fernandez, del Servei de Farmàcia de l’Hospital Maternoinfantil, que tindrà lloc la tarda del dissabte 9.

30/05/2018

El taller, que es repetirà quatre vegades (15.45, 16.15, 16.45 i 17.15 h), està dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 13 anys que vulguin aprendre com es fan els medicaments. Com a casos pràctics, els infants que hi participin podran fer ells mateixos una crema labial i veuran com es fan els xarops a la farmàcia d’un hospital.

El Festival de la Ciència reunirà més de 230 activitats que inclouen propostes orientades expressament als infants de fins a sis anys, a nens i nenes més grans, a joves, al públic adult i moltes més per a totes les edats.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.