El Dr. Rafael Esteban Mur rep el guardó Medicina Segle XXI en la categoria d’Hepatologia

El Dr. Rafael Esteban Mur, cap de Servei d’Hepatologia, ha rebut el guardó Medicina Segle XXI en la categoria d’Hepatologia.

07/05/2019

El Dr. Rafael Esteban Mur, cap de Servei d’Hepatologia, ha aconseguit un dels premis Medicina Segle XXI organitzats per El Suplemento. Els premis Medicina Segle XXI estan dirigits a promoure l’excel·lència dels professionals sanitaris. Com afirmava el Dr. Rafael Esteban Mur en el discurs de recepció del premi, “quan em van comunicar la possibilitat del guardó, vaig pensar que l’hepatologia espanyola sí el necessitava, ja que ha estat enormement productiva des del punt de vista de producció científica”.

El Dr. Rafael Esteban Mur és cap del Servei d’Hepatologia i catedràtic de Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, és membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals, com la Societat Espanyola de Medicina Interna, l’Hepatitis Scientific Memoranda de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units,  l’Associació Europea per a l’Estudi del Fetge (EASL), l’Associació Americana per a l’Estudi de les Malalties del Fetge, i el Consell Editorial de Gastroenterologia i Hepatologia. Compta amb 414 publicacions nacionals i internacionals, més de 500 ponències i taules rodones, conferències i participacions en cursos, nou capítols en llibres, set tesis i quinze beques.

Durant l’entrega de premis, el Dr. Rafael Esteban Mur va defensar que “l’hepatologia no ha aconseguit tenir l’especialització, ni capacitació pròpia; per això hem de seguir lluitant per aconseguir el reconeixement d’aquesta especialització. I aquest guardó és un esglaó més en aquesta lluita”.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.