El Dr. Rafael Esteban Mur rep el guardó Medicina Segle XXI en la categoria d’Hepatologia

El Dr. Rafael Esteban Mur, cap de Servei d’Hepatologia, ha rebut el guardó Medicina Segle XXI en la categoria d’Hepatologia.

07/05/2019

El Dr. Rafael Esteban Mur, cap de Servei d’Hepatologia, ha aconseguit un dels premis Medicina Segle XXI organitzats per El Suplemento. Els premis Medicina Segle XXI estan dirigits a promoure l’excel·lència dels professionals sanitaris. Com afirmava el Dr. Rafael Esteban Mur en el discurs de recepció del premi, “quan em van comunicar la possibilitat del guardó, vaig pensar que l’hepatologia espanyola sí el necessitava, ja que ha estat enormement productiva des del punt de vista de producció científica”.

El Dr. Rafael Esteban Mur és cap del Servei d’Hepatologia i catedràtic de Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, és membre de diverses societats científiques nacionals i internacionals, com la Societat Espanyola de Medicina Interna, l’Hepatitis Scientific Memoranda de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units,  l’Associació Europea per a l’Estudi del Fetge (EASL), l’Associació Americana per a l’Estudi de les Malalties del Fetge, i el Consell Editorial de Gastroenterologia i Hepatologia. Compta amb 414 publicacions nacionals i internacionals, més de 500 ponències i taules rodones, conferències i participacions en cursos, nou capítols en llibres, set tesis i quinze beques.

Durant l’entrega de premis, el Dr. Rafael Esteban Mur va defensar que “l’hepatologia no ha aconseguit tenir l’especialització, ni capacitació pròpia; per això hem de seguir lluitant per aconseguir el reconeixement d’aquesta especialització. I aquest guardó és un esglaó més en aquesta lluita”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.