La Direcció d’Infermeria rep un guardó per part del Monitor de Reputació Sanitària

El premi reconeix l’excel·lent tasca en la gestió i la contribució al lideratge reputacional de l’Hospital Vall d’Hebron. El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és un estudi independent que combina la percepció del públic amb la realitat del sector.        

 

08/07/2019

La Direcció d’Infermeria de Vall d’Hebron ha rebut un guardó per part del Monitor de Reputació Sanitària. El premi reconeix la seva excel·lent tasca en la gestió i la contribució al lideratge reputacional de Vall d’Hebron.

Elaborat per Merco, el Monitor de Reputació Sanitària (MRS)és un estudi independent que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Les conclusions s’obtenen després d’analitzar la valoració de milers de professionals de la salut, membres de l’administració pública sanitària a nivell provincial i autonòmic, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients i periodistes sanitaris. La seva opinió s’ha tingut en compte en base a més de 900 indicadors diversos: estructurals, d’activitat assistencial, funcionals, de rendiment i de gestió.

Durant l’entrega del guardó, la directora d’Infermeria de l’Hospital Vall d’Hebron, Maria  Àngels Barba, va remarcar que “és un premi molt important, i és la primera vegada que el rebem. És un reconeixement a la feina, no només de les infermeres de Vall d’Hebron, sinó de tots els col·lectius que formen part de la Direcció d’Infermeria. Juntament amb les infermeres també hi treballen, auxiliars, zeladors, terapeutes, nutricionistes i tècnics sanitaris, entre molts d’altres. Aquest premi ens fa molta il·lusió ja que representa el compromís i l’esforç de tots els professionals”.

L’entrega del reconeixement va tenir lloc el passat dia 17 de juny durant la jornada “Rol de la infermera en la gestió sanitària”, que es va celebrar a la seu del Consell General d’Infermeria, a Madrid.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.