La Direcció d’Infermeria rep un guardó per part del Monitor de Reputació Sanitària

El premi reconeix l’excel·lent tasca en la gestió i la contribució al lideratge reputacional de l’Hospital Vall d’Hebron. El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és un estudi independent que combina la percepció del públic amb la realitat del sector.        

 

08/07/2019

La Direcció d’Infermeria de Vall d’Hebron ha rebut un guardó per part del Monitor de Reputació Sanitària. El premi reconeix la seva excel·lent tasca en la gestió i la contribució al lideratge reputacional de Vall d’Hebron.

Elaborat per Merco, el Monitor de Reputació Sanitària (MRS)és un estudi independent que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Les conclusions s’obtenen després d’analitzar la valoració de milers de professionals de la salut, membres de l’administració pública sanitària a nivell provincial i autonòmic, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients i periodistes sanitaris. La seva opinió s’ha tingut en compte en base a més de 900 indicadors diversos: estructurals, d’activitat assistencial, funcionals, de rendiment i de gestió.

Durant l’entrega del guardó, la directora d’Infermeria de l’Hospital Vall d’Hebron, Maria  Àngels Barba, va remarcar que “és un premi molt important, i és la primera vegada que el rebem. És un reconeixement a la feina, no només de les infermeres de Vall d’Hebron, sinó de tots els col·lectius que formen part de la Direcció d’Infermeria. Juntament amb les infermeres també hi treballen, auxiliars, zeladors, terapeutes, nutricionistes i tècnics sanitaris, entre molts d’altres. Aquest premi ens fa molta il·lusió ja que representa el compromís i l’esforç de tots els professionals”.

L’entrega del reconeixement va tenir lloc el passat dia 17 de juny durant la jornada “Rol de la infermera en la gestió sanitària”, que es va celebrar a la seu del Consell General d’Infermeria, a Madrid.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.