Envia el teu #GràciesInfermera i comparteix-lo!

Des del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus hem impulsat el repte de fer arribar a totes les infermeres missatges de reconeixement de la seva feina a través de les xarxes socials. En el marc del Dia internacional de la infermeria, Vall d’Hebron vol posar en valor la tasca que duen a terme les infermeres, el col·lectiu més nombrós del Campus.

06/05/2018

Per això demanem a la ciutadania que comparteixi missatges, fotos i vídeos a les xarxes socials amb l’etiqueta #GràciesInfermera, en agraïmentpel tracte que els hagin pogut dispensar en algun moment de la seva vida.

Persones com la Mónica, que ha estat mare recentment i ja s’ha sumat al nostre repte. “És el meu primer embaràs i el meu primer fill. La meva llevadora hi va ser en tot moment. La meva experiència ha estat molt bonica i estic molt agraïda”, és el missatge que ha deixat a la María, la seva llevadora de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron.

El Dia internacional de la infermeria es commemora cada any el 12 de maig, la data en què va néixer la que és considerada la mare de la infermeria moderna, Florence Nigthtingale.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.