Envia el teu #GràciesInfermera i comparteix-lo!

Des del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus hem impulsat el repte de fer arribar a totes les infermeres missatges de reconeixement de la seva feina a través de les xarxes socials. En el marc del Dia internacional de la infermeria, Vall d’Hebron vol posar en valor la tasca que duen a terme les infermeres, el col·lectiu més nombrós del Campus.

06/05/2018

Per això demanem a la ciutadania que comparteixi missatges, fotos i vídeos a les xarxes socials amb l’etiqueta #GràciesInfermera, en agraïmentpel tracte que els hagin pogut dispensar en algun moment de la seva vida.

Persones com la Mónica, que ha estat mare recentment i ja s’ha sumat al nostre repte. “És el meu primer embaràs i el meu primer fill. La meva llevadora hi va ser en tot moment. La meva experiència ha estat molt bonica i estic molt agraïda”, és el missatge que ha deixat a la María, la seva llevadora de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron.

El Dia internacional de la infermeria es commemora cada any el 12 de maig, la data en què va néixer la que és considerada la mare de la infermeria moderna, Florence Nigthtingale.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.