Som l’hospital de Catalunya que més altes ha donat de pacients amb COVID-19

Hem donat 2.215 altes entre el període que va de l’1 de març al 7 de maig.

13/05/2020

Tal com indica un informe de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el centre hospitalari que més altes de COVID-19 ha donat de tota Catalunya. Concretament són 2.215 entre el període que va de l’1 de març al 7 de maig. En segona posició es troba l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa amb 1.401 altes. Això revela que Vall d’Hebron ha donat fins a un 60 % més d’altes que el següent hospital del país.

Aquestes xifres són el resultat de l’esforç ingent que s’ha fet a Vall d’Hebron per adequar els espais assistencials i ampliar al màxim la capacitat de llits per a pacients amb COVID-19. Bon exemple d’aquest esforç són els 200 llits d’UCI que vam habilitar per fer front al pic de la pandèmia fins a arribar a ser l’hospital de tot l’Estat que més en disposava. Ara, bona part d’aquests espais ja s’han recuperat per al seu ús habitual.

Un altre exemple és l’adequació del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que tenia una capacitat per atendre fins a 132 pacients amb COVID-19 no crítics.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.