Som l’hospital de Catalunya que més altes ha donat de pacients amb COVID-19

Hem donat 2.215 altes entre el període que va de l’1 de març al 7 de maig.

13/05/2020

Tal com indica un informe de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el centre hospitalari que més altes de COVID-19 ha donat de tota Catalunya. Concretament són 2.215 entre el període que va de l’1 de març al 7 de maig. En segona posició es troba l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa amb 1.401 altes. Això revela que Vall d’Hebron ha donat fins a un 60 % més d’altes que el següent hospital del país.

Aquestes xifres són el resultat de l’esforç ingent que s’ha fet a Vall d’Hebron per adequar els espais assistencials i ampliar al màxim la capacitat de llits per a pacients amb COVID-19. Bon exemple d’aquest esforç són els 200 llits d’UCI que vam habilitar per fer front al pic de la pandèmia fins a arribar a ser l’hospital de tot l’Estat que més en disposava. Ara, bona part d’aquests espais ja s’han recuperat per al seu ús habitual.

Un altre exemple és l’adequació del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que tenia una capacitat per atendre fins a 132 pacients amb COVID-19 no crítics.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.