El 15 d’octubre comença la campanya de vacunació de la grip per a pacients amb canvi de localització: el Pavelló Salut

La vacunació per a pacients es farà sense cita prèvia de 09.00 a 11.00 i d’11.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

12/10/2020

La campanya de vacunació de la grip per als pacients habituals de Vall d’Hebron comença aquest dijous, 15 d’octubre, amb una novetat destacada: es farà exclusivament al Pavelló Salut (carrer de la Granja Vella, 12-16, Barcelona). Es tracta del pavelló esportiu situat davant del Campus Vall d’Hebron, a l’altra banda de la Ronda de Dalt. Aquest Pavelló és fruit de la col·laboració amb el Consorci Sanitari de Barcelona, ens format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i arran de la crisi provocada pel coronavirus s’ha habilitat com a extensió hospitalària de Vall d’Hebron.

Els pacients hauran d’anar directament al Pavelló sense cita prèvia de 09.00 a 11.00 i d’11.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Aquest any, amb la COVID-19, més que mai és vital evitar la transmissió de malalties respiratòries comunes com la grip. Per això, si sou pacients habituals de Vall d’Hebron o si sou pacients del CAP Sant Rafael de Barcelona, us animem que vingueu al Pavelló Salut a vacunar-vos de la grip.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.