El 15 d’octubre comença la campanya de vacunació de la grip per a pacients amb canvi de localització: el Pavelló Salut

La vacunació per a pacients es farà sense cita prèvia de 09.00 a 11.00 i d’11.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

12/10/2020

La campanya de vacunació de la grip per als pacients habituals de Vall d’Hebron comença aquest dijous, 15 d’octubre, amb una novetat destacada: es farà exclusivament al Pavelló Salut (carrer de la Granja Vella, 12-16, Barcelona). Es tracta del pavelló esportiu situat davant del Campus Vall d’Hebron, a l’altra banda de la Ronda de Dalt. Aquest Pavelló és fruit de la col·laboració amb el Consorci Sanitari de Barcelona, ens format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i arran de la crisi provocada pel coronavirus s’ha habilitat com a extensió hospitalària de Vall d’Hebron.

Els pacients hauran d’anar directament al Pavelló sense cita prèvia de 09.00 a 11.00 i d’11.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Aquest any, amb la COVID-19, més que mai és vital evitar la transmissió de malalties respiratòries comunes com la grip. Per això, si sou pacients habituals de Vall d’Hebron o si sou pacients del CAP Sant Rafael de Barcelona, us animem que vingueu al Pavelló Salut a vacunar-vos de la grip.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.