Vall d’Hebron rep la donació de dues obres d’art de la galeria Pigment Gallery

Vall d’Hebron participa a la iniciativa “Omplim d’art els hospitals”, un reconeixement al personal sanitari per l’esforç i dedicació durant la pandèmia de COVID-19. Diversos centres sanitaris catalans, entre ells Vall d’Hebron, han rebut les donacions dels seus artistes.

21/10/2020

Vall d’Hebron ha rebut la donació de dues obres d’art de la galeria Pigment Gallery en el marc de la iniciativa “Omplim d’art els hospitals”, que té per objectiu reconèixer al personal sanitari l’esforç i la dedicació durant la pandèmia de COVID-19.Es tracta de Línea de tiempo de Juan Escuderoi Parèntesi, de Marta Ballvé.

Línea de tiempo està realitzatamb la tècnica d’aiguafort. Aquesta treball tracta sobre "ser present". Una espècie de meditació. Dibuixant una acumulació de traços precisos que necessiten atenció i presència. És una manera de ser amb la naturalesa, no representar-la ni descriure-la. En aquest procés, un primer element (una línia) prefigura l'element posterior. Si una línia té una irregularitat, aquesta es transmet en la següent. Totes les marques estan visibles, no hi ha hagut correcció ni esborrat. Com en una peça d'improvisació, totes les notes tocades ja han sonat.

Parèntesi, que combina la tècnica de l’acrílic i el collage,fa al·lusió a l’espai de temps que ha ocupat el confinament a les nostres vides, representat a través d’un parèntesi que conté un bol on, metafòricament, poder dipositar les vivències d’aquells mesos, experiències que ajudaran a l’individu a refer el seu ordre de valors. Com a fons figura un collage realitzat amb retalls de premsa, que ajuden al lector a entendre millor el moment en què vivim.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.