Vall d’Hebron rep la donació de dues obres d’art de la galeria Pigment Gallery

Vall d’Hebron participa a la iniciativa “Omplim d’art els hospitals”, un reconeixement al personal sanitari per l’esforç i dedicació durant la pandèmia de COVID-19. Diversos centres sanitaris catalans, entre ells Vall d’Hebron, han rebut les donacions dels seus artistes.

21/10/2020

Vall d’Hebron ha rebut la donació de dues obres d’art de la galeria Pigment Gallery en el marc de la iniciativa “Omplim d’art els hospitals”, que té per objectiu reconèixer al personal sanitari l’esforç i la dedicació durant la pandèmia de COVID-19.Es tracta de Línea de tiempo de Juan Escuderoi Parèntesi, de Marta Ballvé.

Línea de tiempo està realitzatamb la tècnica d’aiguafort. Aquesta treball tracta sobre "ser present". Una espècie de meditació. Dibuixant una acumulació de traços precisos que necessiten atenció i presència. És una manera de ser amb la naturalesa, no representar-la ni descriure-la. En aquest procés, un primer element (una línia) prefigura l'element posterior. Si una línia té una irregularitat, aquesta es transmet en la següent. Totes les marques estan visibles, no hi ha hagut correcció ni esborrat. Com en una peça d'improvisació, totes les notes tocades ja han sonat.

Parèntesi, que combina la tècnica de l’acrílic i el collage,fa al·lusió a l’espai de temps que ha ocupat el confinament a les nostres vides, representat a través d’un parèntesi que conté un bol on, metafòricament, poder dipositar les vivències d’aquells mesos, experiències que ajudaran a l’individu a refer el seu ordre de valors. Com a fons figura un collage realitzat amb retalls de premsa, que ajuden al lector a entendre millor el moment en què vivim.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.