Javier Lafuente, nou rector de la UAB

Javier Lafuente  (Barcelona, 1960), catedràtic del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, ha estat elegit rector de la Universitat Autònoma de Barcelona pels propers quatre anys. El Dr. Manel Armengol, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i catedràtic del Departament de Cirurgia de la UAB, seguirà formant part de l’equip de govern del nou rector com a delegat per a les relacions amb les Institucions Sanitàries.  

06/11/2020

El catedràtic Javier Lafuente Sancho ha estat elegit rector de la UAB, succeint així a Margarita Arboix, rectora de l'Autònoma des de 2016. Lafuente (Barcelona, 1960), catedràtic del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental, es va llicenciar a la UAB en ciències químiques i es va doctorar en enginyeria química. És director del Grup de Recerca en Tractament Biològic d'Efluents Líquids i Gasosos, Eliminació de Nutrients, i Compostos Orgànics Volàtils i Olors (GENOCOV), i director del centre de transferència tecnològica de la xarxa TECNIO de la Generalitat de Catalunya Centre Tecnològic per al Tractament Integral de les Emissions Gasoses, Efluents Líquids i Residus Sòlids (BIO-GLS). La seva recerca s'ha centrat en l'aplicació de sistemes biològics al tractament d'efluents contaminats. Les eleccions es van celebrar els dies 27 i 28 d’octubre i es van fer mitjançant votació electrònica.

El Dr. Manel Armengol, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i catedràtic del Departament de Cirurgia de la UAB, seguirà formant part de l’equip de govern del nou rector com a delegat per a les relacions amb les Institucions Sanitàries.  La Unitat Docent de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona forma part del Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari i s’imparteix docència en els estudis següents: Llicenciatura i Grau de Medicina, Grau de Ciències Biomèdiques i Grau d'Infermeria.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.