Javier Lafuente, nou rector de la UAB

Javier Lafuente  (Barcelona, 1960), catedràtic del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la UAB, ha estat elegit rector de la Universitat Autònoma de Barcelona pels propers quatre anys. El Dr. Manel Armengol, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i catedràtic del Departament de Cirurgia de la UAB, seguirà formant part de l’equip de govern del nou rector com a delegat per a les relacions amb les Institucions Sanitàries.  

06/11/2020

El catedràtic Javier Lafuente Sancho ha estat elegit rector de la UAB, succeint així a Margarita Arboix, rectora de l'Autònoma des de 2016. Lafuente (Barcelona, 1960), catedràtic del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental, es va llicenciar a la UAB en ciències químiques i es va doctorar en enginyeria química. És director del Grup de Recerca en Tractament Biològic d'Efluents Líquids i Gasosos, Eliminació de Nutrients, i Compostos Orgànics Volàtils i Olors (GENOCOV), i director del centre de transferència tecnològica de la xarxa TECNIO de la Generalitat de Catalunya Centre Tecnològic per al Tractament Integral de les Emissions Gasoses, Efluents Líquids i Residus Sòlids (BIO-GLS). La seva recerca s'ha centrat en l'aplicació de sistemes biològics al tractament d'efluents contaminats. Les eleccions es van celebrar els dies 27 i 28 d’octubre i es van fer mitjançant votació electrònica.

El Dr. Manel Armengol, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i catedràtic del Departament de Cirurgia de la UAB, seguirà formant part de l’equip de govern del nou rector com a delegat per a les relacions amb les Institucions Sanitàries.  La Unitat Docent de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona forma part del Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari i s’imparteix docència en els estudis següents: Llicenciatura i Grau de Medicina, Grau de Ciències Biomèdiques i Grau d'Infermeria.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.