Vall d'Hebron, protagonista de La Marató de TV3 dedicada a la COVID-19

Pel programa han passat nombrosos testimonis de pacients i professionals de l'hospital a més d'actuacions musicals i sorpreses esportives.

21/12/2020

Enguany La Marató de TV3 s’ha dedicat a la COVID-19. Vall d’Hebron és l’hospital que més pacients amb COVID-19 ha atès de tot Catalunya i el que més n'ha atès a l'UCI de tot l'Estat, motiu pel qual bona part del programa s’ha emès des del Campus hospitalari.

Concretament, hem pogut sentir els testimonis de diferents pacients com ara el Xavi Marcé, que va estar 28 dies sedat a l’UCI; l’Héctor Garcia, un jove de 17 anys que va estar ingressat a Cures Intensives; Xavier García, que pateix greus seqüeles i va donar el seu testimoni amb la Dra. Judith Sánchez Raya, cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de Vall d’Hebron; i l'entrevista a la Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia.

Durant el programa vam poder veure també mitjançant un petit reportatge com és un dia d’una infermera d’UCI de Vall d’Hebron, la Vane Estudillo i la iniciativa del Servei de Farmàcia pediàtrica de posar missatges d’ànims als paquets de medicació que s’enviaven als pacients més menuts durant la primera onada de la pandèmia.

També hi va haver temps per gaudir de les actuacions musicals d’Obeses i de La Pegatina i per celebrar el rècord mundial que el 20 vegades guanyador mundial de biketrial, Ot Pi, va fer en pujar amb bicicleta les escales d’emergència de l’Hospital de la Dona.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.