Vall d'Hebron, protagonista de La Marató de TV3 dedicada a la COVID-19

Pel programa han passat nombrosos testimonis de pacients i professionals de l'hospital a més d'actuacions musicals i sorpreses esportives.

21/12/2020

Enguany La Marató de TV3 s’ha dedicat a la COVID-19. Vall d’Hebron és l’hospital que més pacients amb COVID-19 ha atès de tot Catalunya i el que més n'ha atès a l'UCI de tot l'Estat, motiu pel qual bona part del programa s’ha emès des del Campus hospitalari.

Concretament, hem pogut sentir els testimonis de diferents pacients com ara el Xavi Marcé, que va estar 28 dies sedat a l’UCI; l’Héctor Garcia, un jove de 17 anys que va estar ingressat a Cures Intensives; Xavier García, que pateix greus seqüeles i va donar el seu testimoni amb la Dra. Judith Sánchez Raya, cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de Vall d’Hebron; i l'entrevista a la Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia.

Durant el programa vam poder veure també mitjançant un petit reportatge com és un dia d’una infermera d’UCI de Vall d’Hebron, la Vane Estudillo i la iniciativa del Servei de Farmàcia pediàtrica de posar missatges d’ànims als paquets de medicació que s’enviaven als pacients més menuts durant la primera onada de la pandèmia.

També hi va haver temps per gaudir de les actuacions musicals d’Obeses i de La Pegatina i per celebrar el rècord mundial que el 20 vegades guanyador mundial de biketrial, Ot Pi, va fer en pujar amb bicicleta les escales d’emergència de l’Hospital de la Dona.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.