El Pare Noel arriba a Vall d’Hebron fent un descens per la façana de l’Hospital de la Dona

Un any més, el Pare Noel, acompanyat aquest cop per dos elfs, ha arribat a Vall d’Hebron fent un descens en ràpel.

22/12/2020

Per tal de mantenir viu l’esperit del Nadal i seguir amb una iniciativa fruït de la línia d’humanització del nostre hospital, el Pare Noel ha arribat aquest dimarts 22 de desembre a Vall d’Hebron. Aquest any, el Pare Noel, aquesta vegada acompanyat de dos elfs, ha fet un descens en ràpel des de la planta més alta de l'edifici corresponent a l’Hospital de la Dona fins arribar a l’Hospital Infantil. Aquesta acció ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en altura. Es va fer per primera vegada a Vall d’Hebron l’any 2017.

Enguany, degut a les circumstàncies excepcionals, no ha pogut entrar fins a dins de l’hospital per fer entregar dels regals als nens i nenes. Però els infants no es quedaran sense regal, ja que s’encarregarà el personal de planta de fer-ne entrega de part del Pare Noel dijous 24 de desembre.

Vall d’Hebron situa al pacient al centre de la seva activitat i té com a objectiu que la relació amb el pacient sigui més humana, propera i agradable. Per aquest motiu, cada any s’organitzen aquest tipus d’activitats que, fins i tot duent-se a terme amb les limitacions actuals de la pandèmia, segueixen aportant un somriure i alegria als més petits.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.