El Pare Noel arriba a Vall d’Hebron fent un descens per la façana de l’Hospital de la Dona

Un any més, el Pare Noel, acompanyat aquest cop per dos elfs, ha arribat a Vall d’Hebron fent un descens en ràpel.

22/12/2020

Per tal de mantenir viu l’esperit del Nadal i seguir amb una iniciativa fruït de la línia d’humanització del nostre hospital, el Pare Noel ha arribat aquest dimarts 22 de desembre a Vall d’Hebron. Aquest any, el Pare Noel, aquesta vegada acompanyat de dos elfs, ha fet un descens en ràpel des de la planta més alta de l'edifici corresponent a l’Hospital de la Dona fins arribar a l’Hospital Infantil. Aquesta acció ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en altura. Es va fer per primera vegada a Vall d’Hebron l’any 2017.

Enguany, degut a les circumstàncies excepcionals, no ha pogut entrar fins a dins de l’hospital per fer entregar dels regals als nens i nenes. Però els infants no es quedaran sense regal, ja que s’encarregarà el personal de planta de fer-ne entrega de part del Pare Noel dijous 24 de desembre.

Vall d’Hebron situa al pacient al centre de la seva activitat i té com a objectiu que la relació amb el pacient sigui més humana, propera i agradable. Per aquest motiu, cada any s’organitzen aquest tipus d’activitats que, fins i tot duent-se a terme amb les limitacions actuals de la pandèmia, segueixen aportant un somriure i alegria als més petits.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.