Arriba el Nadal a Vall d’Hebron

El dia 4 de desembre arrenca el Nadal a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Un equip de professionals del centre organitzen un seguit d’activitats per mantenir viu l’esperit nadalenc en aquestes circumstàncies excepcionals.

04/12/2020

Enguany el Nadal serà diferent per a moltes famílies. Tradicionalment, les festes nadalenques són un moment de bons sentiments i d’il·lusió. A Vall d’Hebron, volem mantenir viu l’esperit nadalenc amb els nostres pacients alhora que mantenim les mesures de seguretat imposades per la COVID-19.

Per aquest motiu, un equip de professionals del centre han organitzat tot un seguit d’activitats perquè tots els pacients, adults, nens i nenes i les seves famílies, puguin viure el Nadal:

 

 ·         Divendres 4 de desembre: posada dels arbres de Nadal en els vestíbuls de l’Hospital General, l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona. Els ornaments han estat un regal de l’associació Més X tu.

 ·         Divendres 11 de desembre:  Es posarà una bústia a cada planta de Hospital Infantil perquè els nens puguin entregar la carta dels reis. Les bústies són una contribució d’ ACA Taxonera.

 ·         Dilluns 21 de desembre:  Farem cagar el Tió! El Tió no podrà entrar a les habitacions,  però passarà per davant i deixarà un regal pels nens i nenes hospitalitzats.  

 ·         Dimarts 22 de desembre:  Descens vertical del Pare Noel per l'exterior de la façana de l'Hospital de la Dona.

 ·         Dimecres 23 de desembre: Retransmissió  en vídeo dels descens vertical i del missatge del Pare Noel en els tres centres.  

 ·         Dijous 24 de desembre:  El personal de planta entregarà un regal de part del Pare Noel a cada nen i nena a l’hora d’esmorzar.

 ·         Dimecres 6 de gener: al matí, els nens rebran un regal dels Reis Mags d’Orient amb l’esmorzar. Els adults també rebran un detall, gentilesa de l’Associació Cívica La Nau – Banc de productes no alimentaris.

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.