Amb #PosatElSomriure, Vall d’Hebron ens convida per Nadal a seguir lluitant perquè res ens esborri el somriure

Gràcies a la iniciativa de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron #PosatElSomriure, aquest Nadal podem aconseguir que al sortir de casa ningú s’oblidi el somriure.

14/12/2020

Hem viscut un any dur i complicat, marcat per l’experiència de la pandèmia. Aquest Nadal haurem de reunir-nos complint les mesures de seguretat, però sense renunciar a l’alegria i l’emoció d’aquestes festes tan especials. Amb la voluntat que res no ens esborri el somriure, la iniciativa #PosatelSomriure ens anima a pintar-nos-en un a la mascareta. Perquè el Nadal és el moment idoni per recordar que l’alegria s’encomana. Fes la prova! Somriu sense por!

La campanya #PosatElSomriure s’adreça a tots els professionals de Vall d’Hebron i a la ciutadania en general perquè aquest Nadal res ens esborri el somriure fins i tot duent la mascareta.

Amb aquest senzill gest, Vall d’Hebron vol recordar que, malgrat tot el que hem viscut aquest any, encara tenim motius per seguir somrient. I vol reconèixer i agrair la resiliència de tots els que han estat i segueixen estant a primera línia.

No et perdis el vídeo de la campanya i #PosatElSomriure!

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.