Es publica la licitació per al projecte del nou edifici de serveis ambulatoris de Vall d’Hebron

El nou edifici concentrarà tota l’activitat ambulatòria (consultes externes i gabinets de proves) de pacients adults, activitat que representa el volum més gran de tot Vall d’Hebron.

08/06/2021

Aquest dilluns 7 de juny de 2021 s’ha publicat la licitació per elaborar el projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres de construcció del nou edifici de serveis ambulatoris de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Així, des d’ara i fins el 7 de juliol de 2021, els bufets d’arquitectura i enginyeria poden presentar el seu projecte sobre com ha de ser aquest nou edifici d’usos ambulatoris, que es construirà just davant de l’Hospital General, a l’altra banda de la Ronda de Dalt, al barri de la Teixonera.

Actualment, els edificis ambulatoris de Vall d’Hebron es troben dins del Campus hospitalari. La proximitat dels serveis ambulatoris amb les unitats hospitalàries provoca que es generin grans congestions de persones. Per descongestionar el recinte del Campus i fomentar que esdevingui un espai més reposat, sense el soroll i moviment circulatori actual, el Pla director d’infraestructures preveu desplaçar tota l’activitat ambulatòria de Vall d’Hebron (excepte les consultes externes de pediatria recentment inaugurades) a aquest nou espai. Així, l’edifici concentrarà tota l’activitat ambulatòria (consultes externes i gabinets de proves) de pacients adults, activitat que representa el volum més gran de tot Vall d’Hebron.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.