Es publica la licitació per al projecte del nou edifici de serveis ambulatoris de Vall d’Hebron

El nou edifici concentrarà tota l’activitat ambulatòria (consultes externes i gabinets de proves) de pacients adults, activitat que representa el volum més gran de tot Vall d’Hebron.

08/06/2021

Aquest dilluns 7 de juny de 2021 s’ha publicat la licitació per elaborar el projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres de construcció del nou edifici de serveis ambulatoris de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Així, des d’ara i fins el 7 de juliol de 2021, els bufets d’arquitectura i enginyeria poden presentar el seu projecte sobre com ha de ser aquest nou edifici d’usos ambulatoris, que es construirà just davant de l’Hospital General, a l’altra banda de la Ronda de Dalt, al barri de la Teixonera.

Actualment, els edificis ambulatoris de Vall d’Hebron es troben dins del Campus hospitalari. La proximitat dels serveis ambulatoris amb les unitats hospitalàries provoca que es generin grans congestions de persones. Per descongestionar el recinte del Campus i fomentar que esdevingui un espai més reposat, sense el soroll i moviment circulatori actual, el Pla director d’infraestructures preveu desplaçar tota l’activitat ambulatòria de Vall d’Hebron (excepte les consultes externes de pediatria recentment inaugurades) a aquest nou espai. Així, l’edifici concentrarà tota l’activitat ambulatòria (consultes externes i gabinets de proves) de pacients adults, activitat que representa el volum més gran de tot Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.