Webinar VHIR - Dra. Magda Campins "Epidemiologia, mesures preventives a gran escala i previsions futures de la COVID-19"

 
  Activitat Online —
17/06/2020
17/06/2020 -- From 16:00h to 18:00h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Dra. Magda Campins,  Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron i Cap de grup de recerca d'Epidemologia i Salut Pública (VHIR)

"Epidemiologia, mesures preventives a gran escala i previsions futures de la COVID-19"

Es farà un repàs de les principals caracteristiques epidemiològiques de la COVID-19, l'evolució de la pandemia i la situació actual, així com l'impacte de les mesures de control adoptades a les fases de mitigació i desescalada. Tambè es parlarà dels possibles escenaris de futur i la situació actual de recerca en vacunes enfront el SARS-CoV-2.

Dra. Magda Campins Martí és Llicenciada i doctora en Medicina i Cirurgia i especialista en Medicina Preventiva i Salud Pública. També en Pediatria. Epidemiòloga hospitalària per la Society for Healthcare Epidemiology of America and CDC (Atlanta, 1997). També Máster en Gestió Clínica i Organització de Serveis Sanitaris (Universitat Autònoma de Barcelona). L'any 2009 vaig rebre el premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. En l'àmbit docent, sóc professora de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Facultat de Medicina de la UAB, i professora del Màster Interuniversitari en Salut Pública. UPF/UAB.

Amfitrió:Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència |  Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus.jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.