Webinar VHIR - Dra. Magda Campins "Epidemiologia, mesures preventives a gran escala i previsions futures de la COVID-19"

 
  Activitat Online —
17/06/2020
17/06/2020 -- De 16:00h a 18:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dra. Magda Campins,  Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron i Cap de grup de recerca d'Epidemologia i Salut Pública (VHIR)

"Epidemiologia, mesures preventives a gran escala i previsions futures de la COVID-19"

Es farà un repàs de les principals caracteristiques epidemiològiques de la COVID-19, l'evolució de la pandemia i la situació actual, així com l'impacte de les mesures de control adoptades a les fases de mitigació i desescalada. Tambè es parlarà dels possibles escenaris de futur i la situació actual de recerca en vacunes enfront el SARS-CoV-2.

Dra. Magda Campins Martí és Llicenciada i doctora en Medicina i Cirurgia i especialista en Medicina Preventiva i Salud Pública. També en Pediatria. Epidemiòloga hospitalària per la Society for Healthcare Epidemiology of America and CDC (Atlanta, 1997). També Máster en Gestió Clínica i Organització de Serveis Sanitaris (Universitat Autònoma de Barcelona). L'any 2009 vaig rebre el premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. En l'àmbit docent, sóc professora de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Facultat de Medicina de la UAB, i professora del Màster Interuniversitari en Salut Pública. UPF/UAB.

Amfitrió:Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència |  Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus.jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.