Seminaris de Recerca Vall d'Hebron - Dr. Andrés Antón i Dra. Blanca Borras: Epidemiologia i noves variants de SARS-CoV-2

 
  Activitat Online —
12/05/2021
12/05/2021 -- From 16:00h to 17:00h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

El proper dimecres 12 de maig a les 16:00h, tindrà lloc un nou Seminari de Recerca Vall d’Hebron a càrrec del Dr. Andrés Antón, responsable de la Unitat de Virus Respiratoris del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i de la Dra. Blanca Borras, especialista del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia del mateix hospital. Presentaran “Epidemiologia i noves variants de SARS-CoV-2”

En el darrer any, hem pogut veure l'entrada d'un nou virus causant d'una pandèmia, vivint fins a quatre onades pandèmiques, cadascuna d'elles de diferents intensitats, amb lleus canvis en les característiques clíniques i epidemiològiques. Hem pogut observar com els virus que han estat circulant han anat canviant i evolucionant encara que de forma lenta. I és ara, quan la immunitat poblacional es va incrementant amb les campanyes massives de vacunació, quan hem d'estar especialment vigilants a la selecció i circulació de noves variants que podrien estar relacionades amb reinfeccions però sobretot fallides vacunals.

El registre al seminari ja està disponible en aquest enllaç. La inscripció és gratuïta.

La Dra. Blanca Borras és metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, Màster en Salut Pública UPF/UAB. Ara compleix un any com a especialista al Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on centra la seva tasca en mesures de prevenció i control de la pandèmia de COVID-19. En l’àmbit docent, és professora associada de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Facultat de Medicina de la UAB.

El Dr. Andrés Antón és biòleg especialista en microbiologia i responsable de la Unitat de Virus Respiratoris del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Inscriu-te aquí

 

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.