Seminaris de Recerca Vall d'Hebron - Dr. Andrés Antón i Dra. Blanca Borras: Epidemiologia i noves variants de SARS-CoV-2

 
  Activitat Online —
12/05/2021
12/05/2021 -- De 16:00h a 17:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El proper dimecres 12 de maig a les 16:00h, tindrà lloc un nou Seminari de Recerca Vall d’Hebron a càrrec del Dr. Andrés Antón, responsable de la Unitat de Virus Respiratoris del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i de la Dra. Blanca Borras, especialista del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia del mateix hospital. Presentaran “Epidemiologia i noves variants de SARS-CoV-2”

En el darrer any, hem pogut veure l'entrada d'un nou virus causant d'una pandèmia, vivint fins a quatre onades pandèmiques, cadascuna d'elles de diferents intensitats, amb lleus canvis en les característiques clíniques i epidemiològiques. Hem pogut observar com els virus que han estat circulant han anat canviant i evolucionant encara que de forma lenta. I és ara, quan la immunitat poblacional es va incrementant amb les campanyes massives de vacunació, quan hem d'estar especialment vigilants a la selecció i circulació de noves variants que podrien estar relacionades amb reinfeccions però sobretot fallides vacunals.

El registre al seminari ja està disponible en aquest enllaç. La inscripció és gratuïta.

La Dra. Blanca Borras és metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, Màster en Salut Pública UPF/UAB. Ara compleix un any com a especialista al Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on centra la seva tasca en mesures de prevenció i control de la pandèmia de COVID-19. En l’àmbit docent, és professora associada de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Facultat de Medicina de la UAB.

El Dr. Andrés Antón és biòleg especialista en microbiologia i responsable de la Unitat de Virus Respiratoris del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Inscriu-te aquí

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.