Dra. Cristina Andrés Vergés

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Microbiology

Biologist

Sóc biòloga amb una àmplia experiència en l’àmbit de la recerca, guanyada durant els anys d’estudiant i posteriorment com a tècnic superior en diversos centres d’investigació. Actualment porto dos anys realitzant la tesi doctoral en l'àmbit de la microbiologia, específicament en el camp dels virus respiratoris com la grip.

Curriculum

Formació
- 2005-2010: Llicenciatura en Biologia a la Facultat de les Ciències i la Salut de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra. Itinerari de Laboratori d’Anàlisis Clíniques. Nota 2.14
- 2010-2011: Màster en Biologia Cel·lular a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Experiència professional
- Desembre 2014 - Actualitat: investigadora predoctoral al grup de virus respiratoris dirigit pel Dr. Andrés Antón i Prof. Tomàs Pumarola.
- Març - Novembre 2014: tècnic en el projecte AMfar: Viral reservoir dynamics after therapeutic vaccination and cART interruption. Grup de Desenvolupament de nous immunògens del VIH-1 en l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi
i Sunyer – IDIBAPS.
- Novembre 2013 – Febrer 2014: voluntariat en el grup d’investigació de Biotecnologia de la Reproducció en Espècies de Granja de la Universitat Autònoma de Barcelona dirigit per la Dra. Dolors Izquierdo.
- Setembre 2012 – Agost 2013: tècnic en el projecte Mutaciones en el subdominio “connection" de la retrotranscriptasa del VIH-1 y su papel en la resistencia a
inhibidores no análogos a nucleósido en col·laboració amb el Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa. Grup de Variabilitat Genètica del VIH i del VHC d’irsiCaixa, Hospital Germans Trias i Pujol.
- Febrer - Maig 2012. Hospital Universitari Sant Joan de Déu. Laboratori de Microbiologia Molecular. Reforç de la grip i en les tasques de rutina del laboratori.
-Març – Maig 2011 Institut Valencià d’Infertilitat (IVI) de Barcelona. Pràctiques d’empresa del màster.
- Gener – Juny 2010 USP Institut Universitari Dexeus, Salut de la Dona (Barcelona). Pràctiques de final de carrera.
Cristina Andrés Vergés

Institutions

Cross-departmental services

Microbiology

Biologist

Vall Hebron Institut de Recerca

Predoctoral researcher

Microbiology

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.