Dra. Cristina Andrés Vergés

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Sóc biòloga amb una àmplia experiència en l’àmbit de la recerca, guanyada durant els anys d’estudiant i posteriorment com a tècnic superior en diversos centres d’investigació. Actualment fa dos anys que estic realitzant la tesi doctoral en l'àmbit de la microbiologia, específicament en el camp dels virus respiratoris com la grip.

Currículum

Formació
- 2005-2010: Llicenciatura en Biologia a la Facultat de les Ciències i la Salut de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra. Itinerari de Laboratori d’Anàlisis Clíniques. Nota 2.14
- 2010-2011: Màster en Biologia Cel·lular a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència professional
- Desembre 2014 - Actualitat: investigadora predoctoral al grup de virus respiratoris dirigit pel Dr. Andrés Antón i Prof. Tomàs Pumarola.

- Març - Novembre 2014: tècnic en el projecte AMfar: Viral reservoir dynamics after therapeutic vaccination and cART interruption. Grup de Desenvolupament de nous immunògens del VIH-1 en l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi
i Sunyer – IDIBAPS.

- Novembre 2013 – Febrer 2014: voluntariat en el grup d’investigació de Biotecnologia de la Reproducció en Espècies de Granja de la Universitat Autònoma de Barcelona dirigit per la Dra. Dolors Izquierdo.

- Setembre 2012 – Agost 2013: tècnic en el projecte Mutaciones en el subdominio “connection" de la retrotranscriptasa del VIH-1 y su papel en la resistencia a
inhibidores no análogos a nucleósido en col·laboració amb el Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa. Grup de Variabilitat Genètica del VIH i del VHC d’irsiCaixa, Hospital Germans Trias i Pujol.

- Febrer - Maig 2012. Hospital Universitari Sant Joan de Déu. Laboratori de Microbiologia Molecular. Reforç de la grip i en les tasques de rutina del laboratori.

-Març – Maig 2011 Institut Valencià d’Infertilitat (IVI) de Barcelona. Pràctiques d’empresa del màster.

- Gener – Juny 2010 USP Institut Universitari Dexeus, Salut de la Dona (Barcelona). Pràctiques de final de carrera.

Grups de recerca

Cristina Andrés Vergés

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.