Dra. Laura Abraira del Fresno

Institutions of which it is part

General Hospital

Neurology

Sóc metgessa adjunta del Servei de Neurologia. La meva activitat assistencial principal es centra a la Unitat d’Epilèpsia, en el diagnòstic, seguiment i tractament de persones amb epilèpsia. Formo part de l’equip de neurocrítics, el qual s’encarrega de la valoració de les crisis epilèptiques que requereixen una atenció urgent.

Curriculum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2011). Especialitzada en Neurologia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (2016). He realitzat una estada formativa a la Unitat d’Epilèpsia del National Hospital for Neurology and Neurosurgery (NHNN), Queen Square, London (2016). Doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021).

Membre del grup Research group on Status Epilepticus and Acute Seizures, Vall d’Hebron Research Institute (VHIR). La meva línia d’investigació es centra en el coneixement de l’epileptogènesis en l’epilèpsia estructural, especialment en l’epilèpsia que apareix després d’un ictus.

Sóc autora de diverses publicacions científiques en revistes indexades nacionals i internacionals amb presentació de múltiples ponències, comunicacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals. Investigadora clínica en projectes de recerca i assajos clínics fase II, III i IV en persones amb epilèpsia refractària.

Formo part del Grup de Joves Epileptòlegs de la Societat Espanyola d'Epilèpsia i de la Secció de Joves Epileptòlegs de la Lliga Internacional Contra l'epilèpsia (ILAE).

Participo com a docent del Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional i en múltiples cursos i activitats formatives dins l’àmbit de l’epilèpsia.
Laura Abraira del Fresno

Institutions

General Hospital

Neurology

Vall Hebron Institut de Recerca

Main researcher

Research Group on Status Epilepticus and Acute Seizures

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.