Dra. Laura Abraira del Fresno

Institucions

Hospital General

Neurologia

Sóc metgessa adjunta del Servei de Neurologia. La meva activitat assistencial principal es centra a la Unitat d’Epilèpsia, en el diagnòstic, seguiment i tractament de persones amb epilèpsia. Formo part de l’equip de neurocrítics, el qual s’encarrega de la valoració de les crisis epilèptiques que requereixen una atenció urgent.

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2011). Especialitzada en Neurologia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (2016). He realitzat una estada formativa a la Unitat d’Epilèpsia del National Hospital for Neurology and Neurosurgery (NHNN), Queen Square, London (2016). Doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021).

Membre del grup Research group on Status Epilepticus and Acute Seizures, Vall d’Hebron Research Institute (VHIR). La meva línia d’investigació es centra en el coneixement de l’epileptogènesis en l’epilèpsia estructural, especialment en l’epilèpsia que apareix després d’un ictus.

Sóc autora de diverses publicacions científiques en revistes indexades nacionals i internacionals amb presentació de múltiples ponències, comunicacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals. Investigadora clínica en projectes de recerca i assajos clínics fase II, III i IV en persones amb epilèpsia refractària.

Formo part del Grup de Joves Epileptòlegs de la Societat Espanyola d'Epilèpsia i de la Secció de Joves Epileptòlegs de la Lliga Internacional Contra l'epilèpsia (ILAE).

Participo com a docent del Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional i en múltiples cursos i activitats formatives dins l’àmbit de l’epilèpsia.
Laura Abraira del Fresno

Institucions

Hospital General

Neurologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Grup de recerca de l'estat epilèptic i crisis agudes

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.