Dra. Elena Fonseca Hernández

Institucions

Hospital General

Neurologia

Soc metgessa adjunta del Servei de Neurologia i desenvolupo la meva activitat dins de la Unitat d’Epilèpsia, atenent pacients adults amb aquesta malaltia. La nostra unitat transversal està dedicada a l’atenció integral del pacient amb epilèpsia, des de la infantesa fins a les etapes més avançades de la vida. Soc la coordinadora de la Unitat de Monitorització vídeo-EEG (UME) del nostre servei. Vaig ser beneficiària de la Beca Predoctoral en Neurociència de la Fundació Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno l’any 2019. Soc Membre del Grup de Joves Epileptòlegs de la Societat Espanyola d'Epilèpsia i de la Secció de Joves Epileptòlegs de la Lliga Internacional Contra l'epilèpsia (ILAE). També formo part del grup d’estudi d’epilèpsia de les societats catalana i espanyola de neurologia. La meva recerca actual està centrada en l'epilèpsia refractària i aspectes cognitius i psicològics de l'epilèpsia.

Currículum

Formació
-Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Universitat de Barcelona, 2014.
-Especialista en Neurologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron, 2019.
-Doctorat en Medicina. Universitat Autònoma de Barcelona, 2021.
-Experiència internacional: clinical and research activities in the Epilepsy Unit. RUSH University Medical center, Chicago, IL, USA, 2018.

Activitat científica
-Autora de diverses publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals.
-Investigadora clínica en projectes de recerca i assajos clínics fase II, III i IV en pacients amb epilèpsia refractària.
-Presentació de múltiples ponències, comunicacions orals i pòsters en congressos i reunions científiques nacionals i internacionals.

Docència
-Docent del Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional. Universitat Autònoma de Barcelona.
-Participació com a docent en múltiples cursos, tallers i activitats formatives per a neuròlegs i residents dins l’àmbit de l’epilèpsia.
Elena Fonseca Hernández

Institucions

Hospital General

Neurologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Grup de recerca de l'estat epilèptic i crisis agudes

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.