Sra. Maria Isabel Rodríguez Hernández

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Cross-departmental services

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Sóc auxiliar d'infermeria, tècnic especialista en Anatomia i infermera amb experiència en l'àmbit de la cura del malalt crític i dels serveis de suport al diagnòstic. La meva inquietud i voler aprofundir en la millora contínua em va dur a la gestió infermera. Actualment desenvolupo la meva activitat com a subdirectora d'Infermeria de l'Hospital.

Curriculum

Des del 2016 sóc Subdirectora d'Infermeria de l'Hospital, tot i que m'he dedicat a la gestió infermera des de l'any 2005 fent de coordinadora al servei d'Anatomia Patològica. L'any 2011 vaig assumir la supervisió infermera del servei de Microbiologia i Parasitologia. El 2015 vaig ocupar el càrrec d'adjunta a la Direcció d'Infermeria de l'Àrea de suport al diagnòstic i tractament. Activitat docent La meva activitat docent comença l'any 1997. He exercit de professora de pràctiques de la Diplomatura d'Infermeria, del cicle formatiu de Grau Superior de Laboratori Diagnòstic Clínic i del cicle Formatiu Grau superior d'Anatomia Patològica i Citologia. He estat docent en diversos cursos de formació continuada de sistemes d'informació. Activitat científica La meva activitat científica va començar el 2008 i encara continua. He participat en grups de recerca i he presentat molts pòsters i comunicacions orals en diversos congressos nacionals i internacionals rebent dos premis amb la comunicació "Protagonismo de Enfermería de Anatomía Patológica en el diagnóstico de la Enfermedad De Hirschsprung" i "Banco de tejidos fetales. Una necesidad al servicio de la investigación". Formació El 1996 vaig acabar el postgrau Cures d’Infermeria al malalt Crític. L'any 2002 vaig obtenir el Diploma de Capacitació en l’especialitat de Medicina del Treball i al 2012 vaig acabar el Màster d'Expert universitari en gestió i lideratge de serveis d'infermeria. He fet molts cursos de formació continuada en diversos àmbits: Administració i gestió sanitària, Sistemes d'informació, Qualitat, Desenvolupament i habilitats personals, Prevenció de riscos i salut laboral i Activitat assistencial. Mai deixaré de formar-me.
Maria Isabel Rodríguez Hernández

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Cross-departmental services

Nursing Management

Deputy Director of Nursing

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.