Sra. Maria Isabel Rodríguez Hernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Serveis transversals

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Sóc auxiliar d'infermeria, tècnic especialista en Anatomia i infermera amb experiència en l'àmbit de la cura del malalt crític i dels serveis de suport al diagnòstic. La meva inquietud i voler aprofundir en la millora contínua em va dur a la gestió infermera. Actualment desenvolupo la meva activitat com a subdirectora d'Infermeria de l'Hospital.

Currículum

Des del 2016 sóc Subdirectora d'Infermeria de l'Hospital, tot i que m'he dedicat a la gestió infermera des de l'any 2005 fent de coordinadora al servei d'Anatomia Patològica. L'any 2011 vaig assumir la supervisió infermera del servei de Microbiologia i Parasitologia. El 2015 vaig ocupar el càrrec d'adjunta a la Direcció d'Infermeria de l'Àrea de suport al diagnòstic i tractament. Activitat docent La meva activitat docent comença l'any 1997. He exercit de professora de pràctiques de la Diplomatura d'Infermeria, del cicle formatiu de Grau Superior de Laboratori Diagnòstic Clínic i del cicle Formatiu Grau superior d'Anatomia Patològica i Citologia. He estat docent en diversos cursos de formació continuada de sistemes d'informació. Activitat científica La meva activitat científica va començar el 2008 i encara continua. He participat en grups de recerca i he presentat molts pòsters i comunicacions orals en diversos congressos nacionals i internacionals rebent dos premis amb la comunicació "Protagonismo de Enfermería de Anatomía Patológica en el diagnóstico de la Enfermedad De Hirschsprung" i "Banco de tejidos fetales. Una necesidad al servicio de la investigación". Formació El 1996 vaig acabar el postgrau Cures d’Infermeria al malalt Crític. L'any 2002 vaig obtenir el Diploma de Capacitació en l’especialitat de Medicina del Treball i al 2012 vaig acabar el Màster d'Expert universitari en gestió i lideratge de serveis d'infermeria. He fet molts cursos de formació continuada en diversos àmbits: Administració i gestió sanitària, Sistemes d'informació, Qualitat, Desenvolupament i habilitats personals, Prevenció de riscos i salut laboral i Activitat assistencial. Mai deixaré de formar-me.
Maria Isabel Rodríguez Hernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Serveis transversals

Direcció d'Infermeria

Subdirectora d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.