Sra. Judith Alcaraz Bravo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Adjunt d'Infermeria

Nascuda a Barcelona el 25 d’agost de 1966. Realitzo els estudis de Diplomat Universitari d’Infermeria en l’Escola Universitària d’Infermeria de la Vall d’Hebron en els anys 1985 fins al 1988. En l’any 1996 i 1997 realitzo el Postgrau en Perfeccionament en Infermeria Infantil en l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu. Durant l’any 2002 curso el Postgrau en Infermeria Clínica en modalitat a distància. Posteriorment en els anys 2002 i 2003 vaig estudiar en l’Escola Universitària de Sant Joan de Déu el Postgrau teòric-pràctic de Nutrició i Dietètica Materno Infantil. En el període del 2008 a 2010 curso el Màster de Gestió en Serveis d’Infermeria en l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospitalet de Llobregat. He realitzat diverses formacions continuades per tal d’adquirir i aprofundir coneixements relacionats amb la meva professió. Com docent he participat en diferents sessions realitzades en l’Hospital Vall d’Hebron en l’any 1997 i en el Curs d’Atenció d’Infermeria al malalt cardiològic realitzat en diferents Col·legis d’Infermeria de Catalunya en el període del 2000 al 2001, així com de tutora d’infermeria en l’ensenyament de pràctiques clíniques en el Postgrau d’Emergències Extrahospitalàries i Catàstrofes realitzat Escola Universitària d’Infermeria de la Vall d’Hebron. A nivell de publicacions he presentat un article en la revista ROL d’infermeria i un altre en la revista Enfermeria Clínica. He participat en l’elaboració de procediments en l’Hospital Vall d’Hebron i també he presentat en les Jornades Nacionals de Supervisió d’infermeria en una edició una comunicació oral i en una altra ocasió un pòster, tots dos relacionats amb la gestió. Tinc coneixement d'idioma d’angles amb una certificació de nivell intermedi assolit a l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Hospitalet de Llobregat en l’any 2009.

Currículum

La meva experiència laboral en l’Hospital Vall d’Hebron s’inicia en els períodes d’estiu de l’any 1986 i 1987 amb la categoria de TCAI. En l’any 1988 començo la meva vida laboral com infermera. Primer vaig desenvolupar les meves competències en el torn de dimarts nit des del 1988 fins al 2006, a l'inici com corre torns en serveis d’Hospitalització durant 6 mesos i finalment ubicada en el servei d’Urgències de l’Hospital General durant 18 anys. En el desembre de 2006 canvio al torn de dimarts dia com infermera corre torns en els serveis d’Hospitalització i serveis d’Urgències de l’Hospital General, l’Hospital de traumatologia i l’Hospital de materna infantil, fins a juny del 2007.

El 19 de juny de 2007 s’inicia la meva vessant en la gestió ocupant el lloc de supervisora de torn de dimarts nit de l’Hospital General, al principi com responsable del servei d’Urgències de l’Hospital General i posteriorment com responsable de les unitats d’Hospitalització, fins a l’1 d’abril del 2015 on inicio l’etapa com Adjunta a la Direcció d’Infermeria (responsabilitat atenció urgent) que inclou els serveis següents: El servei d’Urgències de l’Hospital General, el servei d’Urgències de l’Hospital de Traumatologia, el servei d’Urgències de Pediatria i el SEM pediàtric, el servei d’Urgències Obstetro- ginecològiques i Sala de Parts, la Unitat Curta Estada de l’Hospital General, les Consultes d’Obstetrícia i Psiquiatria integrat pel servei d’Urgències, la planta d’hospitalització, les consultes externes i el CAS.

La meva experiència professional també inclou des del 1996 fins al 2006 haver treballat en el Servei 061/SEM com infermera en unitats sanitaritzades i medicalitzades.

Com infermera també he col·laborat en els següents comitès i projectes:

• El comitè per l’elaboració de la fulla de registre de les Unitats d’Urgències en l’any 2005.
• La participació en el projecte de l’elaboració de protocols i procediments en l’any 2005.
• El comitè científic en la VII jornada del servei d’Urgències de Catalunya en el 1999.
• El comitè organitzador de la II Jornada d’Activitats Científiques d’Infermeria a l’Hospital Vall d’Hebron en el 2008.
Judith Alcaraz Bravo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Adjunt d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.