Sra. Nuria Mateu Borrell

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Supervisora d'Infermeria

Sóc infermera experta en cures d'infermeria amb els pacients adults en les àrees d'Urgències. Titulada amb l'especialitat de Pediatria. La meva inquietud pel camp de la gestió m'ha dut, durant vint anys, a fer gestió infermera dins dels Blocs Quirúrgics. Actualment desenvolupo la meva activitat com infermera supervisora al Servei de Reanimació de l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació de Vall d'Hebron.

Currículum

Des de 2015 ocupo el càrrec de supervisora en el Servei de Reanimació, Hospital de Traumatologia. Anteriorment, de 2006 a 2015, vaig treballar com adjunta d'Infermeria a Vall d'Hebron. Entre 2004 i 2006 vaig fer funcions de supervisora.
També he treballat en altres hospitals com l'Hospital Universitari Juan XXIII de Tarragona, com a supervisora en el Servei de Quiròfans Generals durant gairebé 10 anys. Anteriorment, en el mateix hospital, vaig exercir funcions de diplomada d'Infermeria en els serveis de Drogodependència (6 mesos) i Servei d'Urgències (4 anys).
De 1987 a 1988 vaig treballar a l'Hospital Obispo Polanco de Teruel, al Servei d'Hematologia. Abans, al CAP de la Torrassa (Hospitalet de Llobregat), com a infermera titular en el servei de Laboratoris.
El meu camí professional el vaig iniciar precisament a Vall d'Hebron fent substitucions a la UCI Infantil d'Oncologia, en trasplantament hepàtic pediàtric (1980-1985).
Nuria Mateu Borrell

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Supervisora d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.