Talent on Campus

Maria Pascual Pastor's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Maria
Pascual Pastor

Dra.
Maria
Pascual
Pastor

Sóc metgessa adjunta del Servei de Reumatologia amb especial interès en les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Metabolisme Ossi, dedicada a l'atenció especialitzada i integral dels malalts amb aquestes patologies.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

L'any 2012 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2017 vaig finalitzar la formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge.
 
Recentment he iniciat la meva activitat assistencial i investigadora al Servei de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron, dedicant-me específicament a les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral.
 
He treballat a l'Hospital Germans Tries i Pujol, on també vaig exercir la meva tasca principalment en el camp del metabolisme ossi. Els últims anys he treballat a la Unitat de Reumatologia de l'Hospital General de Granollers i els he dedicat a formar-me en la branca de les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral.
 
He cursat el Màster Oficial de Competències Mèdiques Avançades, impartit per la Universitat de Barcelona, dedicat al diagnòstic per la imatge en les malalties reumàtiques.
 
També he participat activament en diversos treballs d'investigació i assajos clínics i he estat investigadora principal del meu centre de registres internacionals.

Estic vinculada al grup de treball Oscat, de la Societat Catalana de Reumatologia, dedicat a la recerca en malalties del metabolisme ossi, i estic associada a la Societat Espanyola d'Investigació Ossea i del Metabolisme Mineral (SEIOMM) i la Societat Espanyola de Reumatologia (SER), on he participat en diversos cursos formatius i congressos.

  
Related professionals
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Helena
Borrell Paños
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Sra. Mayte
Serrat Lopez
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro