Dra. Maria Pascual Pastor

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc metgessa adjunta del Servei de Reumatologia amb especial interès en les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Metabolisme Ossi, dedicada a l'atenció especialitzada i integral dels malalts amb aquestes patologies.

Currículum

L'any 2012 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2017 vaig finalitzar la formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge.

 

Recentment he iniciat la meva activitat assistencial i investigadora al Servei de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron, dedicant-me específicament a les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral.

 

He treballat a l'Hospital Germans Tries i Pujol, on també vaig exercir la meva tasca principalment en el camp del metabolisme ossi. Els últims anys he treballat a la Unitat de Reumatologia de l'Hospital General de Granollers i els he dedicat a formar-me en la branca de les malalties metabòliques òssies i del metabolisme mineral.

 

He cursat el Màster Oficial de Competències Mèdiques Avançades, impartit per la Universitat de Barcelona, dedicat al diagnòstic per la imatge en les malalties reumàtiques.

 

També he participat activament en diversos treballs d'investigació i assajos clínics i he estat investigadora principal del meu centre de registres internacionals.

Estic vinculada al grup de treball Oscat, de la Societat Catalana de Reumatologia, dedicat a la recerca en malalties del metabolisme ossi, i estic associada a la Societat Espanyola d'Investigació Ossea i del Metabolisme Mineral (SEIOMM) i la Societat Espanyola de Reumatologia (SER), on he participat en diversos cursos formatius i congressos.
Maria Pascual Pastor

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.