Sra. Nuria González Pedrero

Institutions of which it is part

General Hospital

Haematology

Sóc infermera des de 1992. Actualment i des de fa 2 anys treballo a hospital de dia d'Hematologia Vall d'Hebron a l'Hospital General. Anteriorment treballava a l'àrea de traumatologia a cirurgia de maluc i genoll. Vaig obtenir plaça fixa a l'ICS l'any 2004. Entre l'any 2000 i 2004 desenvolupava la meva tasca a atenció primària. Allà tenia la meva consulta de pediatria i a més em dedicava a l'atenció domiciliària.

Curriculum

L'any 1992 em vaig diplomar a Vall d'Hebron i vaig signar el meu primer contracte de 4 mesos a traumatologia.Allà vaig treballar en àrees com neurotraumatologia,lesionats medul·lars i UCI. Després vaig continuar a Sant Pau en especialitats com cirurgia vascular i respiratori.Seguidamnet vaig entrar en una vacant a la Fundació Puigvert al torn de nit en un servei de cirurgia oncològica.Aquest contracte era d'un any de durada. A partir d'aquí van trucar-me de l'hospital de Barcelona i després de superar una proba de tres dies vaig signar diferents contractes, l'últim de caps de setmana. Els estius els passaba a Vall d'Hebron com a suplent en tots els torns i a tots els serveis de trauma,això ho feia per aconseguir plaça al sistema públic,ja que és en el que crec. Finalment per bossa de treball vaig accedir a atenció primària CAP Sanllehy, on vaig començar com a suplent al 2000 i vaig aconseguir un interinatge que va acabar al 2004,any en que vaig aprovar oposicions i vaig entrar a Vall d'Hebron. A partir d'aquí vaig treballar 5 anys a cirurgia de columna i 6 anys a cirurgia de maluc i genoll. Fa dos anys em van oferir un repte, de formar part de l'equip de hospital de dia d'Hematologia de la general i allà estic a l'actualitat. Durant tota la meva vida professional he cursat 3 postgraus,el primer de infermeria quir'urgica a Vall d'Hebron , el segon de VIH a Santa Madrona i l'últim en nutrició bàsica i comunitària..També tinc un màster en Salut eascolar per la UB.Actualment estic a l'espera de optar a l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària per via excepcional
Nuria González Pedrero

Institutions

General Hospital

Haematology

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.