Sra. Nuria González Pedrero

Instituciones

Hospital General

Hematología

Sóc infermera des de 1992. Actualment i des de fa 2 anys treballo a hospital de dia d'Hematologia Vall d'Hebron a l'Hospital General. Anteriorment treballava a l'àrea de traumatologia a cirurgia de maluc i genoll. Vaig obtenir plaça fixa a l'ICS l'any 2004. Entre l'any 2000 i 2004 desenvolupava la meva tasca a atenció primària. Allà tenia la meva consulta de pediatria i a més em dedicava a l'atenció domiciliària.

Curriculum

L'any 1992 em vaig diplomar a Vall d'Hebron i vaig signar el meu primer contracte de 4 mesos a traumatologia.Allà vaig treballar en àrees com neurotraumatologia,lesionats medul·lars i UCI. Després vaig continuar a Sant Pau en especialitats com cirurgia vascular i respiratori.Seguidamnet vaig entrar en una vacant a la Fundació Puigvert al torn de nit en un servei de cirurgia oncològica.Aquest contracte era d'un any de durada. A partir d'aquí van trucar-me de l'hospital de Barcelona i després de superar una proba de tres dies vaig signar diferents contractes, l'últim de caps de setmana. Els estius els passaba a Vall d'Hebron com a suplent en tots els torns i a tots els serveis de trauma,això ho feia per aconseguir plaça al sistema públic,ja que és en el que crec. Finalment per bossa de treball vaig accedir a atenció primària CAP Sanllehy, on vaig començar com a suplent al 2000 i vaig aconseguir un interinatge que va acabar al 2004,any en que vaig aprovar oposicions i vaig entrar a Vall d'Hebron. A partir d'aquí vaig treballar 5 anys a cirurgia de columna i 6 anys a cirurgia de maluc i genoll. Fa dos anys em van oferir un repte, de formar part de l'equip de hospital de dia d'Hematologia de la general i allà estic a l'actualitat. Durant tota la meva vida professional he cursat 3 postgraus,el primer de infermeria quir'urgica a Vall d'Hebron , el segon de VIH a Santa Madrona i l'últim en nutrició bàsica i comunitària..També tinc un màster en Salut eascolar per la UB.Actualment estic a l'espera de optar a l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària per via excepcional
Nuria González Pedrero

Instituciones

Hospital General

Hematología

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.