Sra. Nuria González Pedrero

Institucions

Hospital General

Hematologia

Infermer/a

Sóc infermera des de 1992. Actualment i des de fa 2 anys treballo a hospital de dia d'Hematologia Vall d'Hebron a l'Hospital General. Anteriorment treballava a l'àrea de traumatologia a cirurgia de maluc i genoll. Vaig obtenir plaça fixa a l'ICS l'any 2004. Entre l'any 2000 i 2004 desenvolupava la meva tasca a atenció primària. Allà tenia la meva consulta de pediatria i a més em dedicava a l'atenció domiciliària.

Currículum

L'any 1992 em vaig diplomar a Vall d'Hebron i vaig signar el meu primer contracte de 4 mesos a traumatologia.Allà vaig treballar en àrees com neurotraumatologia,lesionats medul·lars i UCI. Després vaig continuar a Sant Pau en especialitats com cirurgia vascular i respiratori.Seguidamnet vaig entrar en una vacant a la Fundació Puigvert al torn de nit en un servei de cirurgia oncològica.Aquest contracte era d'un any de durada. A partir d'aquí van trucar-me de l'hospital de Barcelona i després de superar una proba de tres dies vaig signar diferents contractes, l'últim de caps de setmana. Els estius els passaba a Vall d'Hebron com a suplent en tots els torns i a tots els serveis de trauma,això ho feia per aconseguir plaça al sistema públic,ja que és en el que crec. Finalment per bossa de treball vaig accedir a atenció primària CAP Sanllehy, on vaig començar com a suplent al 2000 i vaig aconseguir un interinatge que va acabar al 2004,any en que vaig aprovar oposicions i vaig entrar a Vall d'Hebron. A partir d'aquí vaig treballar 5 anys a cirurgia de columna i 6 anys a cirurgia de maluc i genoll. Fa dos anys em van oferir un repte, de formar part de l'equip de hospital de dia d'Hematologia de la general i allà estic a l'actualitat. Durant tota la meva vida professional he cursat 3 postgraus,el primer de infermeria quir'urgica a Vall d'Hebron , el segon de VIH a Santa Madrona i l'últim en nutrició bàsica i comunitària..També tinc un màster en Salut eascolar per la UB.Actualment estic a l'espera de optar a l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària per via excepcional

Institucions

Hospital General

Hematologia

Infermer/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.