Dr. David Beneitez Pastor

Institucions

Hospital General

Hematologia

Responsable de la Unitat d'Eritropatologia i Patologia Congènita de Sèrie Vermella del Servei d'Hematologia de l'Hospital. Unitat de la European Reference Network ERN- EuroBloodNet (anèmies rares i síndromes de Fallada Medul·lar), CSUR per a Síndromes de Fallada Medul·lar Congènits, Unitat del programa d'Eritropatologia Hereditària, col·labora amb ORPHANET i amb associacions de pacients: hemoglobinopaties (ALHETA en l'àmbit nacional i TIF a escala internacional) i Anèmia de Blackfan Diamond.

Currículum

Adjunt de la Unitat d'Eritropatologia des de 2003 i responsable de la mateixa des de 2006, tant en l'àmbit de diagnòstic de laboratori com en l'àmbit assistencial, incrementat la capacitat diagnòstica de les patologies de sèrie vermella, tant adquirides com hereditàries, essent referents en aquests moments per aquestes patologies tant en diagnòstic com en el maneig de patologies complexes integrant altres departaments de diagnòstic com maneig multidisciplinari assistencial. Implementació d'un comitè de patologies d'Eritropatologia Hereditària i Síndromes de Fallada Medul·lar Congènits juntament amb Servei d'Onco-Hematologia Pediàtrica amb qui compartim la CSUR de Síndromes de Fallada Medul·lar Congènits i pendents de sol·licitar en breu la CSUR d'Eritropatologia Hereditària, així com ser membres de la Unitat de Referència Europea d'Hematologia (ERN-EuroBloodNet) en les subnetworks d'Anèmies Rares i Síndormes de Fallada Medul·lar Congènits. La unitat participa de la formació continuada en l'àmbit de l'eritropatologia tant en el curs d'eritropatologia de la Societat Catalana d'Hematologia i Hemoteràpia com en el del Grup d'Eritropatologia de la Sociedad Española de Hematología y Hemoterapia, així com en diferents formacions en altres centres. Participa en la Docència pre-grau dels estudiants de Medicina, així com post-grau (formació MIR de les especialitats d'Hematologia, Bioquímica i d'Anàlisis Clíniques tant del nostre centre com d'altres i de personal tècnic de laboratori) Així mateix participa en diferents assajos clínics i en recerca.
David Beneitez Pastor

Institucions

Hospital General

Hematologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.