Talent on Campus

Rosa Mejón Bergés's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Rosa
Mejón Bergés

Dra.
Rosa
Mejón
Bergés

Sóc metgessa documentalista, el meu compromís amb l'atenció dels pacients em va dur a la gestió.

El 2005 em vaig incorporar a l’Hospital Maternoinfantil com a cap d’Admissions i el 2006 vaig acceptar un repte apassionant com a coordinadora de recursos assistencials: iniciar una nova forma de treballar, la metodologia per processos, més àgil i eficient, directament relacionada amb la millora de l’atenció dels pacients. Actualment coordino la gestió del dia a dia d'un hospital que busca l'excel•lència assistencial

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Healthcare Coordination
Location
Curriculum

Currículum

Des de l'any 1990 fins al 1992 em vaig formar com especialista en documentació mèdica a l'Hospital de Sant Pau i, posteriorment, em vaig incorporar a l'Hospital de l'Esperit Sant com a metgessa adjunta, fins al 1996, any en què vaig començar a treballar a l'Hospital de Martorell com a cap de Documentació i Arxiu, fins que l'any 2000 em vaig incorporar a l'Hospital Germans Trias i Pujol on vaig ocupar el mateix càrrec fins al 2004.

En l'àmbit de la qualitat i gestió, l'any 1994 vaig cursar un postgrau en Metodologia i Avaluació de la Qualitat i des de l'any 1997 soc diplomada en Gestió Hospitalària. Des de l'any 2004 tinc un màster en Direcció d'Institucions Sanitàries i Gestió Hospitalària. Des del 2009, a més, sóc tècnic de Riscos Laborals.
En el camp de la docència, vaig exercir de professora en el màster de Documentació Mèdica Fundació Robert de la Universitat de Barcelona des del 2002 fins al 2007 i sóc membre de diverses societats científiques de documentació, qualitat i gestió.

La meva activitat, actualment, és donar suport als serveis mèdics i quirúrgics i la gestió proactiva de la llista d'espera quirúrgica.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials