Talent on Campus

Silvia Alarcón Portabella's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Silvia
Alarcón Portabella

Dra.
Silvia
Alarcón
Portabella

Sóc metgessa adjunta del servei d'oftalmologia pediàtrica de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron des de gener de 2009. Desenvolupo la meva activitat assistència mèdica i quirúrgica a l'Hospital Infantil i al CAP Horta.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Paediatric Ophthalmology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona l'any 1995. Em vaig formar com a oftalmòloga dins el programa MIR als Hospital del Mar i de  l'Esperança entre els anys 1996 i 2000. Des de l'any 2000 exerceixo com a metgessa adjunta d' oftalmologia pediàtrica. Des de juny de l'any 2000 fins octubre del mateix any vaig formar part del Servei d'oftalmologia de l'Hospital de Terrassa . Posteriorment em vaig incorporar a l'Hospital Mútua de Terrassa on vaig treballar fins el gener de 2009, moment de la meva incorporació a Vall d'Hebron.

Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També realitzo tasques de docència a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·laboro com a subinvestigador en diversos assajos clínics en diferents servei de l'hospital.

  
Related professionals
Dra. Charlotte
Wolley Dod
Doctor
Paediatric Ophthalmology
Dra. Nieves
Martín Begué
Doctor
Paediatric Ophthalmology