Formació en trasplantament per a professionals argentins

Un total de 7 especialistes en trasplantament d’Argentina van participar el passat mes de maig en un curs de formació d’una setmana a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. 

26/06/2017

Un total de 7 especialistes en trasplantament d’Argentina van participar el passat mes de maig en un curs de formació d’una setmana a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’objectiu del curs Preceptorship en donació i trasplantament d’òrgans sòlids va ser completar els seus coneixements en aquest camp. El curs, dirigit pel Dr. Ramon Charco, cap del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament Vall d’Hebron, va comptar amb la col·laboració multidisciplinària de tots els programes de donació i trasplantament i el suport de l’Aula Vall d’Hebron.

Els professionals argentins, 6 d’ells especialistes i un coordinador de trasplantament, es van incorporar a l’activitat diària dels serveis de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament, Pneumologia i Nefrologia, així com la de Coordinació de Trasplantament. El curs constava de dues parts, una teòrica, organitzativa-assistencial d’intercanvi d’experiències, i una part pràctica a la qual van poder participar en vàries extraccions i trasplantaments mutiorgànics (pulmó, fetge i ronyons) així com també en un trasplantament de viu infantil d’alta complexitat.

 

Trasplantament a Vall d’Hebron 

Vall d’Hebron és un dels centres capdavanters en trasplantament a l’Estat, liderant 9 dels 10 programes existents. És centre de referència en trasplantament d’òrgan sòlid adult i pediàtric i de progenitors hematopoètics pediàtrics, així com en el de pulmó. En 41 anys de funcionament dels programes de trasplantament a l’Hospital, se n’han realitzat més de 23.000 d’òrgans i teixits.

Compartir:

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.