Formació en trasplantament per a professionals argentins

Un total de 7 especialistes en trasplantament d’Argentina van participar el passat mes de maig en un curs de formació d’una setmana a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. 

26/06/2017

Un total de 7 especialistes en trasplantament d’Argentina van participar el passat mes de maig en un curs de formació d’una setmana a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’objectiu del curs Preceptorship en donació i trasplantament d’òrgans sòlids va ser completar els seus coneixements en aquest camp. El curs, dirigit pel Dr. Ramon Charco, cap del Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament Vall d’Hebron, va comptar amb la col·laboració multidisciplinària de tots els programes de donació i trasplantament i el suport de l’Aula Vall d’Hebron.

Els professionals argentins, 6 d’ells especialistes i un coordinador de trasplantament, es van incorporar a l’activitat diària dels serveis de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament, Pneumologia i Nefrologia, així com la de Coordinació de Trasplantament. El curs constava de dues parts, una teòrica, organitzativa-assistencial d’intercanvi d’experiències, i una part pràctica a la qual van poder participar en vàries extraccions i trasplantaments mutiorgànics (pulmó, fetge i ronyons) així com també en un trasplantament de viu infantil d’alta complexitat.

 

Trasplantament a Vall d’Hebron 

Vall d’Hebron és un dels centres capdavanters en trasplantament a l’Estat, liderant 9 dels 10 programes existents. És centre de referència en trasplantament d’òrgan sòlid adult i pediàtric i de progenitors hematopoètics pediàtrics, així com en el de pulmó. En 41 anys de funcionament dels programes de trasplantament a l’Hospital, se n’han realitzat més de 23.000 d’òrgans i teixits.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.