Premien la Direcció d’Infermeria per un projecte de formació de joves amb molt talent i pocs recursos econòmics i socials

La visita formativa dels joves, coordinada per la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació de la Direcció d’Infermeria, va estar enfocada a oferir-los orientació i assessorament i a transmetre una visió de les possibilitats de desenvolupament professional que poden tenir els joves a l’entorn sanitari.

20/11/2019

La Direcció d’Infermeria ha estat condecorada amb una placa de reconeixement, en agraïment per la col·laboració amb l'Associació Gauss-Büttner-Brunswick. L’objectiu principal de l’associació es contribuir a potenciar i estimular als nens i adolescents amb molt de talent però amb escassos o nuls recursos econòmics i socials.

La visita formativa dels joves, coordinada per la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació de la Direcció d’Infermeria, va estar enfocada a oferir-los orientació i assessorament i a transmetre una visió de les possibilitats de desenvolupament professional que poden tenir el joves a l’entorn sanitari.

Aquest tipus de projectes són molt importants per apropar-nos a la societat i a les necessitats educatives i per impulsar i fer visible el coneixement i les possibilitats d’aprenentatge dels joves amb talent que no tenen recursos”, explica Montserrat Martínez, adjunta a la Direcció d’Infermeria.

El alumnes van visitar les àrees del seu interès d’estudi com ara el Servei d’Esterilització, els Laboratoris Clínics, la Unitat d'Ortogeriatria i l’Hospital de Dia de Traumatologia. Durant la visita van tenir l’oportunitat de xerrar amb una vintena de professionals d’Infermeria de Vall d’Hebron, que els van explicar el dia a dia laboral i van connectar amb ells des de la seva pròpia experiència personal i explicant les tasques desenvolupades en el seu servei i la seva vivència professional.

La trobada va finalitzar amb un reconeixement a la Direcció d’Infermeria de l’Hospital, agraint la col·laboració a tots els professionals que van contribuir a fer possible aquest projecte d’estimular als nens i adolescents que han iniciat el seu projecte formatiu en l’àmbit sanitari.

La Direcció d’Infermeria té una sensibilitat especial per l’àmbit social. Com explica Montserrat Martínez, “és al nostre ADN tenir cura de les persones, també des de l’àmbit docent”. La Direcció també duu a terme altres projectes amb impacte social. “Destaca el conveni de col·laboració amb l’ONCE per acollir activitat docent d’estudiants de fisioteràpia d’aquesta organització”, explica Marisa Bañuls, coordinadora de la formació pràctica dels estudiants. Fins a dia d’avui, ja són 14 els estudiants de l’ONCE que han participat en aquesta formació.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.