Premien la Direcció d’Infermeria per un projecte de formació de joves amb molt talent i pocs recursos econòmics i socials

La visita formativa dels joves, coordinada per la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació de la Direcció d’Infermeria, va estar enfocada a oferir-los orientació i assessorament i a transmetre una visió de les possibilitats de desenvolupament professional que poden tenir els joves a l’entorn sanitari.

20/11/2019

La Direcció d’Infermeria ha estat condecorada amb una placa de reconeixement, en agraïment per la col·laboració amb l'Associació Gauss-Büttner-Brunswick. L’objectiu principal de l’associació es contribuir a potenciar i estimular als nens i adolescents amb molt de talent però amb escassos o nuls recursos econòmics i socials.

La visita formativa dels joves, coordinada per la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació de la Direcció d’Infermeria, va estar enfocada a oferir-los orientació i assessorament i a transmetre una visió de les possibilitats de desenvolupament professional que poden tenir el joves a l’entorn sanitari.

Aquest tipus de projectes són molt importants per apropar-nos a la societat i a les necessitats educatives i per impulsar i fer visible el coneixement i les possibilitats d’aprenentatge dels joves amb talent que no tenen recursos”, explica Montserrat Martínez, adjunta a la Direcció d’Infermeria.

El alumnes van visitar les àrees del seu interès d’estudi com ara el Servei d’Esterilització, els Laboratoris Clínics, la Unitat d'Ortogeriatria i l’Hospital de Dia de Traumatologia. Durant la visita van tenir l’oportunitat de xerrar amb una vintena de professionals d’Infermeria de Vall d’Hebron, que els van explicar el dia a dia laboral i van connectar amb ells des de la seva pròpia experiència personal i explicant les tasques desenvolupades en el seu servei i la seva vivència professional.

La trobada va finalitzar amb un reconeixement a la Direcció d’Infermeria de l’Hospital, agraint la col·laboració a tots els professionals que van contribuir a fer possible aquest projecte d’estimular als nens i adolescents que han iniciat el seu projecte formatiu en l’àmbit sanitari.

La Direcció d’Infermeria té una sensibilitat especial per l’àmbit social. Com explica Montserrat Martínez, “és al nostre ADN tenir cura de les persones, també des de l’àmbit docent”. La Direcció també duu a terme altres projectes amb impacte social. “Destaca el conveni de col·laboració amb l’ONCE per acollir activitat docent d’estudiants de fisioteràpia d’aquesta organització”, explica Marisa Bañuls, coordinadora de la formació pràctica dels estudiants. Fins a dia d’avui, ja són 14 els estudiants de l’ONCE que han participat en aquesta formació.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.